Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

''ΤΟΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ'' ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!

''Ζεις στο εξωτερικό; Είσαι Ελληνίδα μανούλα στην Γερμανία; Έμαθες ότι βγήκε νόμος πέρυσι τον Ιανουάριο κατά της βίας στα παιδιά αλλά εσύ θέλεις να σαπίσεις το παιδί σου στο ξύλο και δεν ξέρεις πως?!! Μπες στο γκρουπακι μας να σου μάθουμε όλα τα κόλπα!! Θα εκπλαγείς με την συνωμοσία που γίνετε εκεί μέσα εναντίον των παιδιών μας!! Ελα και δεν θα χάσεις,,, όλα θα γίνουν αλα ελληνικά!!!ΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕ!!!''

Έλεος πια με τον κάθε πικραμένο!! Είστε πρόβατα!! και το λέω και το εννοώ. Ακολουθείτε το κάθε τρολ που σας τα παρουσιάζει όπως ακριβώς θέλει (ξέρει τα πιασαρικα θέματα και πως θα τραβήξει την προσοχή σας και τις εντυπώσεις αμ πως!!δεν το ξέρατε??5 λεπτα δημοσιοτητας λεγετε τς τς τς) τροποποιεί ποστ ονόματα και θέματα και σας τα πλασάρει σαν ΘΕΜΑΤΑΡΕΣ και εσείς χωρίς να ξέρετε/σκέφτεστε τον θεοποιειτε!!Τραγικό????

Εάν θέλετε να ξέρετε εσείς εκεί οοολοι όσοι μας κατακρινατε στην Ελλάδα που το παίζετε παντογνώστες και πίσω από έναν υπολογιστή λέτε τα χίλια μύρια έτσι για την πλάκα σας χωρίς να βάλετε σε λειτουργία το μυαλό σας εμείς εδώ στην Γερμανία ΟΧΙ τα παιδιά μας ΔΕΝ σαπίζουμε αλλά είμαστε πιο δεμένοι από ποτέ με τις οικογένειες μας!! Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται. Ελάτε να ζήσετε εδώ μόνοι χωρίς βοήθεια από κανέναν με όλες τις δυσκολίες και κυρίως χωρίς να γνωρίζετε την γλώσσα και μετά να μιλήσετε για όλες εμάς που με πολύ κόπο προσπαθούμε για τα παιδιά μας να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε!!
Όλοι εσείς οι καλοί άνθρωποι αφού προσπαθείτε για το καλό και νοιάζεστε και λυπάστε τα πάντα και τους πάντες απλά μην ασχοληστε μαζί μας ασχοληθείτε με τα τρολ και καψτε και άλλο τον εγκέφαλο σας!! Λυπάμαι που γράφω έτσι απότομα αλλά αυτό μου βγάζετε...Υπάρχουν τόσα πολλά θέματα που πρέπει να μας απασχολούν που μας καταστρέφουν σαν λαό και εμείς πιανόμαστε από ανούσια θέματα που δεν ισχύουν έτσι όπως τα παρουσίασαν!!Και ας βγει οοολη η συζήτηση στην φόρα και όχι μεμονωμένα σχόλια!!Τότε να σας δω!!

Γέμισαν τα blogς με θέμα τις Ελληνίδες μανούλες που συνωμοτούν πως να δείρουν τα παιδιά τους...Πόσο τραγικοί μπορεί να είστε για να μαζέψετε αναγνώστες?!!! Γράψτε δικά σας θέματα ή έστω αξιόπιστα θέματα και όχι από ένα τρολ που η ζωή του η μίζερη είναι όλο αυτό το σκηνικό!!
Και έτσι να ήταν όμως γιατί στοχοποιειτε όλες τις Ελληνίδες μανούλες της Γερμανίας;5 ονόματα φαίνονται τα μέλη είναι σχεδόν 2000 τι δεν καταλαβαίνω σωστά;

Αφήστε τα άσχημα σχόλια βγείτε από αυτή την μίζερη ζωή που παίρνετε ευχαρίστηση από τα γραφόμενα του άλλου, αυτό είναι κατάντια όσοι ασχολείστε με τα τρολ και γίνεστε πρόβατά τους!!!

Στεναχωριεμαι που διάφοροι bloggers στέρεψαν από ιδέες εκτός αυτού έχει μαζευτεί η σάρα και η μάρα κρίμα!!!

9 σχόλια:

  1. ντροπη και παλι ντροπη... εαν συζητατε τετοια, τοτε σας αξιζει να γινετε ρεζιλι. Γιατι δεν σας κανουν τα παιδια σας ρεζιλι οπως λετε, μονες σας γινεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. THA SOU LEGA KATI ALLA TI NA PW NTREPOME EIMAI TOSA XRONIA STIN GERMANIA KAI MOU PROKALUNE AIDIA KATI TETOIO SAN KAI SAS KAI AFTOUS POU GRPASAN TO ARTHRO !!!

      Διαγραφή
    2. Οχι γλυκιε ανωνυμε δεν συζηταμε τετοια πραγματα!! Διαβασε καλυτερα το αρθρο και ιιιιιισως κτλβεις το νοημα αν θες και μπορεις να καταλαβεις φυσικα!! Οταν γραφουμε χωρις να διαβαζουμε βγαινουν λαθος συμπερασματα!!

      Διαγραφή
  2. KALLA SAS KANOUN KAI SAS APOKALOUNE RATSISTES ESAS EKEI PERA !!! EISASTE GIA FTYSIMO ! OLES OI MANOULES TOU KOSMOU EINAI OI IDIES STIN AGAPI TWN PEDIWN TOUS !!! ESAS TOUS AXRISTOUS SAS VLEPW KATHE FORA POU KATEVENW ELLADA DIAKOPES POU TA EXETE TA PEDIA SAS SAN TA GYFTAKIA ME TO TSIGARO STO STOMA KAI TIN MAGGIA STIN TSEPOULA !!! MWRE EISASTE GIA NA SAS LYPOUNTAI KAI EGW PROSOPIKA SAS LYPAME MA TIN PANAGIA !!! A KAI TO ONOMA MOU EINAI MAGGY EIMAI MIA APO AFTES TIS MANES POU PIRATE TO ASTEIO MAS KAI TO KANATE GYFTIKO SKEPARNI !! TOULAXISTON DYSTIXWS GIA SAS EMEIS AKOMA EXOUME XIOUMOR !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ,ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ!!ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ?ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ??ΤΙ???ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΩΣ ΜΗΤΕΡΕΣ? ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΑΣ!!ΝΑΙ ΣΕ ΣΑΣ!!!ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ,ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΟΛ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ SITE ΤΟΥΣ!!!ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ..ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΕΤΕ..ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Ή ΨΕΜΑΤΟΣ...ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ..ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?Ή ΑΠΛΑ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ??ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ,ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΑΣ!!ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΛΑ!!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΕΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ..ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα μεγάλο μπράβο στους Ελληνες και στις ελληνιδες μαμάδες της Ελλαδας(τι διαχωρισμός και αυτός,λες και οπου και να βρισκεσαι σε κανει λιγότερο Ελληνα),που πρώτες ξεκρέμασαν το μαστίγιο που έχουν κρυμμένο,έτοιμες να κατακρίνουν,να μαστιγώσουν,και να αναπαράγουν ένα ψεύτικο δημοσίευμα!!Στους τελειους αυτούς γονείς,που μέσα απο ψεύτικα δημοσιεύματα,προσπαθούν να νιώσουν ανώτεροι!Επιδιώκουν να καλύψουν τα ελαττώματα τους,να ασχοληθούν με κατι άλλο πέραν της δικής τους ανεπάρκειας ως γονείς!Σε μια Ελλάδα που ξέρει να κρύβει όμορφα τα δικά της ανομήματα..Αλλά ξέρει και μπορεί να ρίχνει λάσπη ..γιατί την βρίσκει εύκολα και παντού...Ξεχνάει τα παιδιά στα φαναριά,την ενδοοικογενειακή βια που μαστίζει την Ελλάδα,γιατί απλά δεν ενδιαφέρεται κανείς..Αρκεί να συμβαίνει μακρυά του..Κρατήστε την τελειότητα σας ,ετσι θα δημιουργήσετε την τέλεια εικόνα ..Αυτήν που φαίνεται προς τα έξω,γιατί εσωτερικά χωλαίνει..Γιατί αποτελειται απο τέτοια άτομα ,που χωρις γνώση και ορθή κρίση βιάζονται να ρίξουν πρώτοι την πέτρα...Κρατήστε την εικόνα,αφού για αυτό ζείτε,για το τι θα πουν οι αλλοί ,να κρατήσουμε εμείς εδώ την ουσία!!Οτί κρατάμε τις παραδόσεις,τα ήθη και τα έθιμα,δημιουργούμε οικογένειες με σωστές αξιές, και δινουμε στα παιδιά μας το είναι μας..Ολη την αγάπη μας,Εξάλλου για αυτό ειμαστε εδω..Που μπορεί να μην ειμαστε τέλιοι γονείς,αλλά δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας,προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε !Σε εσας που πίσω από ένα πληκτρολόγιο κρύβετε την ανεπάρκειά και την αδυναμία σας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sas pliroforo oti oi ellinikes oikogenneies sto eksoteriko einai pio enomenes.ta paidia einai konta stous goneis Kai profanos oxi giati trone ksulo me ton bourdoula opos lete...anengkefaloi me ta anosta asteia sas.....makari na upirxan polles selides san tis ellinides manoules tis germanias....zileuete re giati eimaste mia oikogenneia ekei...agnostes metaksoi mas alla parallila toso konta...antalasoume empeiries gia annoeita Kai pikroxola sxoleia san Kai ta dika sas Kai to mono pou kanoume einai na gelame..Kai ola auta giati zileuete..tha thelate na eiste se mia selida/koinotita san Kai autoi alla den mporeite.kai den mporeite giati polu apla exete to saraki tis zilias Kai tis kakias.kai gia na eimai eilikrineis polu aksia sas dosame stin teliki....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω παλι θεωρω το θεμα της ενδοοικογενειακης βιας τεραστιο ζητημα τοσο στην Ελλαδα, οσο στη Γερμανια, οσο και σε οποιαδηποτε χωρα.

    Ειναι τραγικο σε ενα γκρουπ, μπλογκ κλπ που απευθυνεται σε μανουλες και μαλιστα 2000 στον αριθμο να προμοταρει και να ενθαρρυνει τη βια.

    Η ευθυνη βρισκεται αποκλειστικα στον/στους administrator του γκρουπ, γιατι εχει την απολυτη ευθυνη να αφαιρει αναρτησεις απο υποκειμενα σαν και αυτες τις "πεντε μανουλες" τερατα. Το θεμα της κακοποιησης των παιδιων πρεπει να αντιμετωπιζεται με ακρα σοβαροτητα. Μιλαμε για ομολογιες μαναδων οτι κακοποιουν τα παιδια τους! Δεν εχει καμια σημασια που ζουν, μονο οτι πρεπει σιγουρα να τιμωρηθουν.

    Οπως επισης ο κυριος ή η κυρια που εντοπισε αυτες τις αθλιες αναρτησεις, επρεπε πρωτα τα ενημερωσει τους administrators για να τα διαγραψει τις αναρτησεις. Και δεν εβρισκε ανταποκριση τοτε επρεπε να απευθυνθει στο fb και μετα να το δημοσιοποιησει.

    Απο μια ελληνιδα μανουλα στην Ελβετια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...