Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Η πιτσοτυρόπιτα της Ζωής Πέλκα!!

Μια γρήγορη εύκολη και κυρίως νόστιμη επιλογή....αν περιμένετε κόσμο γίνεται τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα που θα ξετρελάνει τον κάθε ένα με την γεύση της! Το ταψί θα αδειάσει χωρίς να το καταλάβετε...
Επίσης τρελαίνοντε και τα παιδιά και είναι μια ωραία ιδέα  για απογευματινό.
Η Ζωή μοιράζεται την συνταγή της μαζί μας!!


Τι θα χρειαστείτε:
2 φύλλα σφολιάτας
Ζαμπόν - μπέικον 
1 σακουλάκι μοτσαρέλα
200γρ. φέτα
Λίγο τριμμένο τυρί/κασερι
1 κόκκινη πιπεριά 
Μανιτάρια 
Κέτσαπ

Εκτέλεση:
Αφού στρώνετε την μια σφολιάτα στο ταψί, βάζετε την Κέτσαπ να στρώσει το φύλλο  (η ποσότητα είναι ανάλογα με τα γούστα του καθενός).Μετά αφού κομματιασουμε το ζαμπόν και το μπέικον τα ρίχνουμε επίσης την φέτα το τυρί την πιπεριά τα μανιτάρια και την μοτσαρέλα σε όλα τα σημεία της σφολιάτας..
Σκεπάζουμε με την σφολιάτα μας χαράζουμε τα κομμάτια μας, αλοίφουμε με αυγό  και ψήνουμε στους 180°C μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα το φύλλο μας από επάνω.Έτοιμη!!
Τρώγεται και κρύα και ζεστή!

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη.
Εγώ μόλις την έφτιαξα και για άλλη μια φορά δεν έχω λόγια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...