Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Τα καλά του να έρθεις στην Γερμανία!



Αφού μας είπε η Έλενα τα αρνητικά μας λέει και τα θετίκα της Γερμανίας...Ένα μέρος από αυτά!!
Καλησπέρα και πάλι! Είπαμε τα κακά, είπαμε τα δύσκολα, νομίζω τώρα είναι καλά να πούμε και τα καλά της Γερμανίας...έτσι δεν είναι??
Λοιπόν..
1) Αν έχετε παιδάκια , αυτά θα περάσουν πολύ καλά εδώ! Έχει πάρα πολλές δραστηριότητες να κάνεις...από τον ζωολογικό κήπο  μέχρι και μια απλή βόλτα σε ένα από τα πολλά πάρκα με τις πολύ όμορφες παιδικές χαρές! Να κάνεις βόλτα με το ποδηλατάκι, να πας να φας ένα παγωτάκι ( έχει πολλά και από  αυτά ) 

2) Το κράτος αν είσαι χαμηλόμισθος σε βοηθάει! Παίρνεις επίδομα παιδιού 184 ευρώ, υπάρχει το Wohngeld και πολλά ακόμα βοηθήματα ( δεν έτυχε ακόμα να το ψάξω λεπτομερώς )

3) Το σούπερ μάρκετ είναι πολύ πιο οικονομικό από ότι στην Ελλάδα! Σε πολλά προϊόντα βασικά !Εκεί που στην Ελλάδα ξοδεύαμε 300 ευρώ...εδώ ξοδεύουμε 200-250 ( αλλά με χαζομαρούλες μέσα....ε να μην πάρεις κανένα ζαχαρωτό???τόσα έχει...καμιά σοκολάτα?? )

4) Τα μεταφορικά μέσα είναι πολύ εξυπηρετικά...κοινώς πας παντού και χωρίς αυτοκίνητο! 

5) Πέμπτο και τελευταίο..ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ...ΘΑ ΒΡΕΙΣ!!!!! Αυτό είναι ένα καλό που στην Ελλάδα πλέον είναι είδος πολυτελείας...να έχεις δουλειά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...