Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Καλή αρχή....




Αρχικά να σας καλωσορίσω στο νέο μου blog και να σας συστηθώ!!! Είμαι η Ελένη,μαμά του 3χρονου Δημήτρη και σύζηγος του Γιώργου.Εδώ και ένα χρόνο προσπαθούμε να σταθούμε δυναμικά στα πόδια μας σε άλλη χώρα. Φύγαμε για την Γερμανία για ένα καλύτερο μέλλον του παιδιού μας  και δικό μας...... Είμαι μαμά λοιπόν και ζω στην ξενιτιά. Μόνο όσες ζείτε στα εκτός πάτρια εδάφοι και παλεύετε μόνες σας να μεγαλώσετε το/τα παιδι-α σας μπορείτε να καταλάβεται εμένα και εγώ εσάς... Ας γίνουμε μια γροθιά όλες μαζί οι ελληνίδες και να μοιραστούμε εμπειρίες και τρόπους διαβίωσης.


Όσες έχετε κάτι να μας πείτε, μια προσωπική ιστορία από την δική σας εμπειρία  ή κάτι που θα βοηθήσει και άλλες μανούλες για την πόλη που βρίσκεστε ή ακόμα και να ρωτήσετε κάτι που θέλετε να μάθετε και σας απασχολεί στείλτε το μου στο email που υπάρχει και σύντομα θα το δείτε δημοσιευμένο!!


 Εμπειρίες της ζωής στα ξένα!!!! Πολλές ιστορίες από μαμάδες που ζουν ή μεγάλωσαν στην Γερμανία σύντομα κοντά σας.... Γράψτε μου και εσείς την δικιά σας ιστορία στο eleni19_@hotmail.com

3 σχόλια:

  1. Καλη αρχή Ελενάκι μου! Είσαι τόσο γλυκό κ αληθινό παιδί που όλα θα παρουν το δρόμο τους...το σωστό δρόμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχή κοριτσάκι!

    Ιωάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ γλυκές μου φιλενάδες <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...